Udvalgte cases

Udvalgte cases

Sonisto: Hvis jeg ville have det, måtte jeg gøre det selv

I en kælder på Amager hænger kablerne ned fra loftet i filtrede guirlander. Ud over to rum, der er tæt pakket med skriveborde, skærme og IT-udstyr, er der et rummeligt mødelokale og et lille, halvmørkt køkken, hvor komfuret er sat i skammekrogen. Det må ikke længere være der, da det ikke er muligt at lave ordentligt udsug, så fremover står den på kold mad. Til gengæld er kaffen fancy.

Nordic Wing: Fra hobbyprojekt til firstmovers i luftrummet

”Nogle gange skal man trykke på speederen i stedet for at trykke på bremsen,” lyder det fra Esben Nielsen. Han har stiftet Nordic Wing, en højt specialiseret droneproducent med base i lokaler direkte ud til den tidligere Værløse Flyveplads. Her både udvikler og producerer de dronerne, der bruges til bl.a. opmåling, og som de eneste droner i Danmark er så sikre, at de er godkendt til at flyve om natten.

The Tokenizer: Jeg har tvivlet på, hvor hurtigt det ville gå

Security token-industrien er kommet for at blive. The Tokenizer er platformen, hvor både professionelle aktører og private interessenter kan holde sig opdateret på alt, hvad der rører sig. På verdensplan skrider udviklingen på området frem i meget forskellige tempi, og stifterne bag The Tokenizer holder nøje øje med udviklingen og afventer den rigtige timing for lanceringen af nye features, der skal ramme markedet på det helt rigtige tidspunkt.