Udvalgte kundecases

Cases - Pharmakon

Pharmakon

Cases - Spangenberg & Madsen

Spangenberg & Madsen

Cases - GreenMobility

GreenMobility

Cases - SpeakerScore

SpeakerScore

Cases - The Tokenizer

The Tokenizer

Udvalgte kundestories

Læs om hvordan ITCI's kunder har oplevet samarbejdet og resultaterne

Pharmakon

”Vi har ikke selv haft kapaciteten til at se på alle vores små dataøer, og det har på ingen måde kunnet betale sig at ansætte en ekstra medarbejder kun til det. Nu får vi denne type opgaver lavet af ITCI. Det er en fordel med eksterne: Jeg er ligeglad med, hvor de finder timerne henne; Det skal bare fikses. Men sådan ville jeg ikke tænke, hvis vi selv skulle løse opgaverne. Så ville det være tid, der blev taget fra de projekter, hvor vi tjener penge,” siger Allan Th Poulsen, IT-projekt- og udviklingsleder.

Læs mere

Spangenberg & Madsen

”Vi sparer tid i administrationen, fordi ingeniørerne nu selv kan oprette projekterne i vores systemer. Vi sparer mange timer om ugen – det er hundredvis af timer på et år,” siger Michael Søgaard Rasmussen, administrativ direktør i Spangenberg & Madsen.

Læs mere

GreenMobility

”Det er utopi at tro, at man kan nøjes med et standardsystem. Vi har for længst erkendt, at vi har brug for tilpassede systemer for at kunne drive en rentabel forretning. Nogle af de features, vi har fået udviklet, gør GreenMobility unikke og giver os en konkurrencemæssig fordel. Andre features har optimeret vores administration og har minimeret vores udgifter,” siger Thomas Heltborg Juul, CEO i GreenMobility.

Læs mere

The Tokenizer

”Tillid er afgørende, når vi, der ikke selv er IT-eksperter, ikke selv kan validere løsningerne. Vi har hele tiden vidst, at det kunne gå frygtelig galt og blive frygtelig dyrt, hvis vi valgte den forkerte IT-partner. Det måtte ikke ske. Så det er ikke en beslutning, vi har taget let på,” siger Michael Juul Rugaard, der sammen med Kristian T. Sørensen har stiftet The Tokenizer.

Læs mere

SpeakerScore

”Vi starter altid med design og frontend, så vi kan se, hvordan det kommer til at se ud, og hvordan det skal virke. Allerede der får man nogle åbenbaringer, hvor det er tydeligt, at tingene skal se ud på en anden måde, end man måske havde tænkt i sit hoved. Så begynder vi at udvikle funktionaliteten og lancerer et site, der virker og kan bruges,” siger Lisbeth Frøkiær, der er QA-tester og den koordinerende kraft på projektet.

Læs mere

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?