Vi investerer i din fremtid

ITCI investerer i din startup og giver dig den økonomiske indsprøjtning, du har brug for til at vækste og udvikle din forretning. Som medejer af din virksomhed har vi ikke bare en økonomisk interesse i, at du klarer dig godt.

Vi håndplukker de virksomheder, vi investerer i, og som vi tror på. Det er din garanti for, at vi står 100 procent bag dig, og at vi arbejder for din succes.

Få et hold af specialister i ryggen

Med ITCI som investor og partner får du adgang til et stort hold af specialister, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Slip for at være både bogholder, indkøber, lageransvarlig eller programmør og få frigivet tid til de opgaver, du helst vil arbejde med. Som partner kan vi hjælpe dig økonomisk ved at investere i din virksomhed. Men vi kan også være dine arme og ben på alt fra store IT-løsninger til små praktiske opgaver.

Vi kan bl.a.:

  • Sparre omkring ledelse og salg
  • Skabe dine IT-løsninger
  • Sikre din logistik og lagerstyring
  • Klare din løn og bogføring
  • ... og meget andet
Investment

Mange års erfaring

Vi har mange års praktisk erfaring med at løse de opgaver og udfordringer, du står med i hverdagen. Du får frigivet tid til at gøre det, du gør bedst i din virksomhed. Vi hjælper dig med alt det andet.

En af vores styrker er, at vi altid er i nærheden og altid er klar til at hjælpe. Vores hovedkontor er placeret ved Ganløse, og vi hjælper virksomheder på hele Sjælland. Det betyder, at vi aldrig er langt væk og kan rykke ud, hvis det brænder på.

Udvalgte cases

Sonisto: Hvis jeg ville have det, måtte jeg gøre det selv

Sonisto: Hvis jeg ville have det, måtte jeg gøre det selv

I en kælder på Amager hænger kablerne ned fra loftet i filtrede guirlander. Ud over to rum, der er tæt pakket med skriveborde, skærme og IT-udstyr, er der et rummeligt mødelokale og et lille, halvmørkt køkken, hvor komfuret er sat i skammekrogen. Det må ikke længere være der, da det ikke er muligt at lave ordentligt udsug, så fremover står den på kold mad. Til gengæld er kaffen fancy.

Læs mere
Nordic Wing: Fra hobbyprojekt til firstmovers i luftrummet

Nordic Wing: Fra hobbyprojekt til firstmovers i luftrummet

”Nogle gange skal man trykke på speederen i stedet for at trykke på bremsen,” lyder det fra Esben Nielsen. Han har stiftet Nordic Wing, en højt specialiseret droneproducent med base i lokaler direkte ud til den tidligere Værløse Flyveplads. Her både udvikler og producerer de dronerne, der bruges til bl.a. opmåling, og som de eneste droner i Danmark er så sikre, at de er godkendt til at flyve om natten.

Læs mere