IT-systemer

Investering

Investering

Vi investerer i din fremtid

ITCI kan investere i din startup og giver dig den økonomiske indsprøjtning, du har brug for til at vækste og udvikle din forretning. Som medejer af din virksomhed har vi ikke bare en økonomisk interesse i, at du klarer dig godt.

Vi håndplukker de virksomheder, vi investerer i, og som vi tror på. Det er din garanti for, at vi står 100 procent bag dig, og at vi arbejder for din succes.

Få et hold af specialister i ryggen

Med ITCI som investor og partner får du adgang til et stort hold af specialister, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Slip for at være både bogholder, indkøber, lageransvarlig eller programmør og få frigivet tid til de opgaver, du helst vil arbejde med. Som partner kan vi hjælpe dig økonomisk ved at investere i din virksomhed. Men vi kan også være dine arme og ben på alt fra store IT-løsninger til små praktiske opgaver.

Vi kan bl.a.:

  • Sparre omkring ledelse og salg
  • Skabe dine IT-løsninger
  • Sikre din logistik og lagerstyring
  • Klare din løn og bogføring
  • ... og meget andet

Mange års erfaring

Vi har mange års praktisk erfaring med at løse de opgaver og udfordringer, du står med i hverdagen. Du får frigivet tid til at gøre det, du gør bedst i din virksomhed. Vi hjælper dig med alt det andet.

En af vores styrker er, at vi altid er i nærheden og altid er klar til at hjælpe. Vores hovedkontor er placeret ved Ganløse, og vi hjælper virksomheder på hele Sjælland. Det betyder, at vi aldrig er langt væk og kan rykke ud, hvis det brænder på.