ITCI One – en ny tilgang til softwareudvikling

ITCI One – en ny tilgang til softwareudvikling

I ITCI arbejder vi på en anden måde, end du er vant til hos klassiske softwarehuse. Hos os ser du hurtigt resultater, fordi vi har samlet et kompetent udviklerhold på samme kontor, har et solidt framework, der danner fundamentet for vores løsninger, og arbejder efter en metode, du ikke ser andre steder.

ITCI One står for ét hold, ét framework og én metode.

Sådan arbejder vi i ITCI

I ITCI arbejder vi efter en særlig metode, og det er årsagen til, at vi kan levere hurtigt og overgå vores kunders forventninger.

Vi har taget den traditionelle måde at udvikle software på og fjernet alle de unødvendige arbejdsprocesser. Det kan vi gøre, fordi vi altid bryder projekterne op, og vi kan begynde at levere de første elementer og features inden for få dage. Du får hurtigt et testsite eller prototype at se, så vi sikrer os, at vi arbejder i den rigtige retning.


Sådan arbejder vi i ITCI

Meget af vores metode bygger på agile principper, men vores erfaring med klassiske agile IT-projekter er, at de stadig bliver for store og tunge, at der er for meget overlevering, og at der bliver brugt for meget tid på estimering – og at estimaterne og planerne aldrig ender med at holde alligevel.

I ITCI arbejder vi ikke i store projektgrupper, der kræver en masse koordination og overlevering mellem teams. Vores erfaring er, at jo større projekterne bliver, desto mere tid bruger man på at koordinere dem, og jo mindre tid bliver der brugt på at udvikle og rykke projektet videre.

Vi bruger i stedet tiden og ressourcerne på at bryde opgaven ned og på at løse den, og du ser resultaterne hurtigt. Vi er hurtige til at bygge, men lige så hurtige til at tilrette løsningerne efter dine tilbagemeldinger. Vi er altid fleksible og kan altid justere løsningerne – uanset hvor mange gange, du kommer i tanke om en ændring, du gerne vil have med.