Vi passer på jeres data

I ITCI samarbejder vi med tyske Hetzner, og vi holder alle jeres systemer og data i EU. På den måde sikrer vi, at jeres data bliver behandlet forsvarligt og lovligt.

Vi giver jer en fast pris på de løsninger, I skal bruge, og I kommer ikke til at betale ekstra for en masse features, I ikke har brug for. Jeres udgifter kommer derfor ikke til at løbe løbsk, som vi ofte ser hos kunder, der før har brugt Google Cloud, AWS eller Azure.

Derfor fravælger vi amerikanske cloud-løsninger

Mange andre IT-leverandører placerer stadig deres kunders systemer hos amerikanske cloud-udbydere. Det kan man også, så længe data beskyttes, lige så godt som hvis de var blevet i EU. Og det er en ikke så lille udfordring, for ’the land of the free’ er lige frie nok I deres håndtering af data.

Siden EU-Domstolen afsagde den famøse Schrems II-dom i juli 2020, er USA blevet kategoriseret som et usikkert tredjeland, og derfor skal man implementere ”supplerende foranstaltninger”, hvis man vil overføre personoplysninger til USA. Det er en langhåret affære.

Som IT-leverandør har vi et ansvar for at passe på jeres data og overholde lovgivningen. Og som kunde bør I altid undersøge, hvor jeres IT-systemer og data befinder sig.

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe dig med?