Ét Hold

Du får en direkte linje til teamet

Alle vores udviklere er danske og sidder på kontoret i Ganløse. Vi outsourcer ikke opgaver til udlandet, vi ved, hvad vores kollegaer arbejder med, og vi arbejder sammen for at skabe de bedste løsninger til dig. Du får én kontaktperson hos os, og du kan altid komme i kontakt med os.

Som en integreret del af vores metode taler du direkte med udviklingsteamet. Dette er en helt central del af vores proces, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt dine ønsker ender i konkret funktionalitet.

Fuld gennemsigtighed

Hos os kommer du så tæt på udviklingsprocessen, som du ønsker. Du kan se alle vores opgaver og tidsregistreringer i vores projektstyringssystem, som du får adgang til. Du kan derfor altid følge med i, hvilke opgaver vi arbejder på netop nu, og hvor lang tid der bliver brugt. Du kan se, hvem i projektteamet der arbejder på opgaven, og alle kommentarer, der er tilføjet sagen.

Vi ønsker fuld gennemsigtighed, og at du aldrig skal være i tvivl om, hvad vi bruger vores tid og dine penge på.

Se, om vi kan hjælpe dig

Vores måde at arbejde på passer på mange typer virksomheder og projekter, men der er også opgaver, vi siger nej til. Se, her om vi kan hjælpe dig.

Her kan vi gøre en forskel

  • Du ønsker at lancere et nyt produkt, men mangler ledige ressourcer. Vi kan bygge produktet og tilhørende processer til dig.
  • Integrationsflader - du har nogle data, og du har eksterne parter der skal bruge dem. Vi kan bygge dit API, dokumentere det, og du får en brugerflade, hvor du har styr på, hvem der bruger dine data.
  • Udfylde hullerne i dit ERP-landskab. Du har måske valgt en standardplatform fra fx SAP eller Microsoft, men har processer, der ikke nemt kan implementeres deri. Vi bygger den ekstra software, der binder det sammen og giver dine brugere de manglende værktøjer.
  • Udfasning af legacy-systemer. Du har måske nogle gamle systemer kørende, og der mangler måske til og med dokumentation. Vi kan dokumentere de eksisterende systemer og processer og sammen med brugerne migrere processer og data over i et moderne system.

Her siger vi pænt nej tak

Der er en række opgaver, vi desværre ikke kan tage, og som vi bevidst har valgt fra. Det er projekter, der har en række indbyggede konflikter, der vil give et resultat, en proces eller en kvalitet, vi ikke vil kunne stå inde for. Vores fravalg skyldes vores overbevisning om, at vi har en bedre metode og kan levere bedre resultater ved at arbejde på en anden måde. Derfor siger vi desværre nej til:

  • Udbud baseret på kravspecifikationer - Læs mere om vores metode for at forstå, hvorfor vi ikke tror, at en kompleks, fastlåst kravspecifikation giver et godt resultat hverken for kunde eller leverandør.
  • Større leverancer til fast pris. Vi vil gerne give en fast pris for en given mængde arbejde, og vi lægger gerne hovedet på blokken og lover, at vores proces giver dig bedre resultater, end du forventer, men vi vil ikke garantere at levere en forudbestemt funktionalitet til en given pris.
  • Systemer uden frontend - du kan ikke fravælge, at vi laver en brugerflade. Brugerfladen er en helt central del af vores metode, da den driver den feedback-cyklus, som er kernen i processen.
  • Systemer, hvor teknologien er bestemt på forhånd. Vi baserer vores arbejde på vores ITCI One Framework, som understøtter vores metode.
  • Arbejde i andres kode. Da vores metode er baseret på anvendelse af ITCI One Framework, kan du ikke hyre os til at vedligeholde andres kode. Vi vil derimod gerne analysere, dokumentere og omskrive gamle legacy-systemer til moderne systemer, hvilket kan give rigtig mange fordele.