ITCI One - Use Case

Leverandørportal

Case

En virksomhed fungerede som reseller af en lang række produkter fra forskellige leverandører.
Produkterne havde en række konfigurationsmuligheder, som blev overført fra producenterne til ITCI One automatisk via API.
Virksomheden ønskede at knytte leverandørerne tættere til ordrerne, og ITCI blev derfor bedt om at implementere en dedikeret forhandlerportal.
Forhandlere kan logge ind, se produktdata, rette en række udvalgte parametre, overskue ordrer og status, se kundedata fra leverede ordrer m.v.

Business Case

Da alle data i forvejen var tilgængelige i ITCI One, kunne løsningen implementeres på under 2 uger.
Virksomheden har over 200 leverandører oprettet, og mange af dem logger dagligt ind og interagerer med sagerne.
Dette sparer virksomheden for mange manuelle processer, og fungerer som enabler for et fuldautomatiseret salgs- og ordreflow.

Nøgleord

Leverandørstyring, Portal, Produktdata, Ordredata, Proces-automatisering

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.