ITCI One - Use Case

Integration til MailChimp

Case

En ITCI kunde havde i forvejen sin kundedatabase integreret i ITCI One.
Kunden ønskede nu regelmæssigt at udsende nyhedsbreve via MailChimp.
ITCI byggede en to-vejs integration, så kunder og permissions opsamles i ITCI One og løbende eksporteres til MailChimp.
Efter udsendelse af e-mails fra MailChimp opsamles bounces og afmeldinger tilbage til ITCI One, så det sikres, at man ikke sender til adresser, der ikke længere eksisterer eller ikke ønsker mails.

Business Case

MailChimp integration er en service, der er tilgængelig for alle kunder på ITCI One. En specifik opsætning tager typisk et par dage.
Ved at integrere med MailChimp via API spares der tid, hver gang der skal udsendes nyhedsbreve.
Men endnu vigtigere så flages kunder i ITCI One, hvis deres e-mailadresse ikke svarer. Denne information kan bruges i andre workflows, så man ikke opstarter kommunikation med e-mailadresser, der ikke svarer.

Nøgleord

Nyhedsbreve, E-mail, MailChimp API

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.