ITCI One - Use Case

Brugerupload af billeder

Case

En virksomhed havde bygget en portal, hvor privatpersoner kunne sætte egne varer til salg.
Det var et stort ønske, at sælgerne kunne uploade billeder af de varer, der blev sat til salg.
ITCI implementerede en løsning, hvor sælgerne kunne uploade billeder i eget valgt format.
Systemet konverterer derefter disse billeder til standardformater/størrelser, valgt af virksomheden, og gør dem tilgængelige sammen med varebeskrivelsen.
Systemet kører som en separat cloud service, så en entusiastisk billeduploader ikke er i stand til at overbelaste kernesystemerne.
Virksomhedens moderatorer kan nemt gennemse alle uploadede billeder og fjerne evt. upassende materiale.
Løsningen er siden blevet udbredt til en række andre anvendelsesområder.

Business Case

Ved at lade brugerne selv uploade billeder via ITCI One øgede virksomheden effekten af varepræsentationerne uden at gå på kompromis med sikkerhed eller kvalitet.

Nøgleord

Billedupload, Cloud Behandling, Transformation, Moderation

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.