ITCI One - Use Case

Betaling - Stripe-integration

Case

ITCI har leveret flere løsninger med integreret kreditkortbetaling.
ITCI One indeholder derfor allerede en service, der kan integrere mod den førende betalingskortbehandler Stripe.
Løsningen understøtter tovejsintegration mellem Stripe og ITCI One. Der understøttes både one-time betaling og løbende abonnementsbetalinger.
Alle data, betalingsfejl, kortudløb osv. flages op i ITCI One Dashboard.
Kundeservicemedarbejdere kan derfor øjeblikkeligt behandle hovedparten af kundehenvendelser vedr. betaling uden at skulle lære flere systemer at kende.

Business Case

Online betaling er en kernefunktionalitet i mange virksomheders forretning. ITCI understøtter dette fuldt integreret med resten af virksomhedens funktioner.
Typisk opsættes både en test- og en produktionskonto, og processen tager fra et par dage til et par uger at få fuldt opsat og testet.

Nøgleord

Online Betaling, Kreditkort, Stripe, Abonnementsbetaling, Fejlhåndtering

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.