ITCI One - Use Case

Webshop - Integration til finansiering

Case

ITCI havde leveret en webshop til en kunde, baseret på ITCI One. Kunden lavede nu en aftale med en dansk bank om at tilbyde finansiering af produkterne direkte i webshoppen.
Udfordringen var, at beregning af finansierinsprisen skulle ske online via bankens API, som havde begrænset kapacitet.
ITCI udviklede en løsning, som hver morgen indhenter dagens finansieringspriser pr. produkt og gemmer dem lokalt i ITCI One.
På den måde kan potentielle kunder øjeblikkeligt se finansieringstilbud på alle varer uden at belaste bankens API for hvert produktvisning.

Business Case

Ved at tilbyde finansiering direkte i webshoppen var virksomheden i stand til at øge sin konverteringsrate.
Alle udgifter til løsningen blev betalt af banken, som også fik øget sit forretningsvolumen. Det var en win for alle parter.

Nøgleord

Webshop, Finansiering, API-integration, Caching af API-data, Optimering af konvertering

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.