ITCI One - Use Case

Pakkeprodukt

Case

En ITCI kunde solgte et minuttakseret produkt. Der var et ønske om at sælge time/dagspakker af det samme produkt, som så skulle takseres til en fast pris med rabat.
Pakkerne ville indeholde visse fair-use-grænser, og forbrug ud over disse grænser skulle opkræves efter pakkens ophør.
ITCI udviklede en løsning, der registrerede pakkekøb, og efter pakkekøb flyttede kunden til et pakke-abonnement i den købte periode.
Efter pakkens ophør, beregnede systemet evt. merforbrug og sørgede for opkrævning.
Pakkerne kunne fuldt konfigureres pr. land og marked af virksomhedens egne medarbejdere.

Business Case

Det tog ca. en måned at implementere løsningen, og derefter var der en række løbende tilpasninger og udbygninger.
Løsningen blev tjent hjem i mersalg inden for 6 måneder.

Nøgleord

Produktkonfiguration, Pakkesalg, Forbrugsopgørelse, Fakturering, Mersalg

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.