ITCI One - Use Case

Spørgeskemaer

Case

En konsulentvirksomhed indsamler kvartalsvis data fra informanter over hele verden.
Det er en tidskrævende proces at udsende, samle, vaske og indtaste disse data.
ITCI udviklede sammen med kunden et automatiseret workflow, der løbende udsender links til relevante spørgeskemaer via e-mail.
Svar sker via et link til en portal, hvor informanternes svar opsamles løbende.
Kunden har hele tiden overblik over, hvem der spørges, hvem der svarer (eller ikke svarer), og det er nemt at kontrollere kvaliteten af besvarelserne.

Business Case

Løsningen tog ca. en måned at implementere og integrere i virksomhedens workflow.
Systemet erstatter en række manuelle processer med et automatiseret workflow.
Efter ibrugtagning modtager virksomheden mange flere besvarelser og er i stand til at arbejde med væsentligt mere opdaterede data.

Nøgleord

Questionnaires, Workflow, Automatisering af processer, Datavisualisering

ITCI One

Om ITCI One

ITCI One er et standardsystem, der er udviklet til at løse problemstillingen: Hvordan får jeg professionel IT-understøttelse af alle de mindre, specielle behov, der opstår i min organisation?

Vores løsningen har en række unikke egenskaber:

  • Opbygges løbende: Systemet bygges ved at løse ét behov ad gangen. ITCI’s metode garanterer, at løsningen skalerer over tid.
  • Nedskaleret projektstørrelse: Simple behov løses hurtigt (timer/dage) i direkte samarbejde med forretningsbrugerne.
  • Meget kort time-to-market: Fra vi snakker med brugeren, til der kører en løsning på testsystemet, går der timer eller dage, ikke uger eller måneder.
  • Agil tilgang: Da vi løser ikke-standardiserede problemstillinger, er det en del af processen at tilpasse løsningen løbende. Det gør vi smartere og billigere end konkurrerende produkter.
  • Ét system, mange brugerflader: Det er nemt at opsætte separate brugerflader og adgange for både interne og eksterne aktører.
  • Fælles arkitektur og datamodel: Alle behov, der løses gennem ITCI One, deler datamodel og IT-arkitektur.
  • Bygget til integrationer: Data flyder nemt ind og ud af ITCI One - en integreret servicemodel sikrer nemme integrationer til stort set hvad som helst.
  • Fuld adgang til data: Alle data er ejet af jer. I har fuld adgang, og I kan til enhver tid migrere hele eller dele af løsningen til andre systemer, hvis I ønsker det.
  • Ingen licens: Ingen dele af vores løsning kræver indkøb af softwarelicenser - I betaler kun for vores tid, samt driftsudgifter til cloudhosting, overvågning, backup.
  • Baseret på erfaring: ITCI’s IT-medarbejdere er erfarne i branchen fra begge sider af bordet - vi har helt sikkert set noget, der ligner jeres behov før.